Η μαρτυρία του προέδρου του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γ. Λιονάκη στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή ”Athletic Εμπιστευτικό” προκαλεί ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η τραγωδία σήμερα το πρωί στον Β.Ο.Α.Κ.

Ο αδικοχαμένος Δ. Βουρβαχάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Λιονάκη του είχε εκμυστηρευτεί ότι το ΕΚΑΒ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη συντήρηση των ασθενοφόρων, αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για να αντικατασταθούν τα φθαρμένα ελαστικά.

“Φοβάμαι με αυτά τα λάστιχα και δεν έχω λεφτά να τα αλλάξω” του είπε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα υπήρξε και με Ι.Χ. του ΕΚΑΒ, με το οποίο ξεκίνησαν για το Ρέθυμνο οι τρεις άνδρες. Λόγω μηχανικού προβλήματος, αναγκάστηκαν να αλλάξουν όχημα στη διαδρομή και να επιβιβαστούν στο μοιραίο ασθενοφόρο.

”Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης με ρωτούσε πόσους νεκρούς είχαμε μέχρι τώρα την φετινή χρονιά στον ΒΟΑΚ. Του απάντησα πως είμαστε σε καλύτερο επίπεδο, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Δεν περίμενε όμως πως ο επόμενος στη ”μαύρη” λίστα θα είναι αυτός” κατέληξε ο κ. Λιονάκης.

Μ. Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook