\”Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης\” για τον Α.Ο. Χανιά σύμφωνα με την ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας, που καλεί τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν στο ματς της Κυριακής (16/12) με τον Αχαρναϊκό, στο Ε.Σ. Χανίων.
Η αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου τελικά θα ξεκινήσει στις 16.00.
Αναλυτικά το κάλεσμα του ΑΟΧ:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά αντιμετωπίζει την Κυριακή μία από τις ομάδες που έχουν ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα αλλά η ανταπόκριση των Χανιωτών ήταν μεγάλη και ο παλμός στην εξέδρα έντονος, από οργανωμένους και μη.Τους ευχαριστούμε!

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι συνυφασμένος με τον κόσμο του, με όλους τους Χανιώτες που  όταν μπαίνουν στο Εθνικό Στάδιο, ξεχνούν όλα τα άλλα και παθιάζονται με την ομάδα και τη φανέλα, το σήμα και την Ιστορία της. Ο ΑΟΧ στηρίζεται στον κόσμο του, στους φιλάθλους του και τους έχει ανάγκη, δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αυτούς, δίχως τη φωνή και το χειροκρότημα τους.Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι πρώτη σε προσέλευση κόσμου στον όμιλο της και αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί από τα αγωνιστικά αποτελέσματα.

Εμείς στη διοίκηση του ΑΟΧ ζητούμε ένα συγνώμη από τους Χανιώτες που μας υποστήριξαν ένθερμα στους αγώνες με Επισκοπή και Παναιγιάλειο στο Στάδιο, ξεχνώντας το γηπεδικό πρόβλημα (και την παράλληλη στέρηση εσόδων που μας δημιούργησαν με απόλυτη ευθύνη τους και ασυνέπεια λόγων και έργων άλλοι).

Λυπούμαστε που τα γκολ που πανηγυρίστηκαν και \”ακούστηκαν\” σε όλα τα Χανιά δεν ήταν αρκετά για να φέρουν τη χαρά στους φιλάθλους μας στο ματς με την Επισκοπή. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε  την ομάδα έμπρακτα, που δεν επιδιώξαμε να \”ψηλώσουμε\” από αυτήν ούτε να έχουμε προσωπικά ωφέλη και όταν ένας αγώνας, ιδίως μέσα στο γήπεδο μας δεν καταλήγει σε νίκη, είμαστε οι πρώτοι που φευγουμε σκυθρωποί και παραμένουμε στενοχωρημένοι για ημέρες.Είμαστε όμως και άνθρωποι για τα δύσκολα, άνθρωποι που δε διστάσαμε και δε διστάζουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Αυτό  δεν αναιρεί την ανάγκη της παρουσίας και της υποστήριξης των Χανιωτών πρώτα απ\’όλα στους παίκτες που φοράνε τη φανέλα μας. Είναι αναγκαία και επιβεβλημένη και αυτή την Κυριακή ώστε η καλή εικόνα που δείχνουμε ως ομάδα εκτός έδρας, να συνοδευτεί πλέον και με νίκες εντός. 

Φέτος η ομάδα έχει μία ευκαιρία που οφείλει να κυνηγήσει.Μία ευκαιρία που την περιμένει 30 χρόνια.Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία για να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος. Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Ας μας αναγνωριστεί όμως ότι κρατάμε αυτή την ομάδα ζωντανή κόντρα σε μια θλιβερή μειοψηφία ανθρώπων με ισχυρή οικονομική και πολιτική δύναμη που  τη μισούν και τη φοβούνται.

 

Στην επίτευξη του στόχου δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλουμε και εμείς με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη αλλά και με εμπιστοσύνη και στήριξη των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα ήδη.  Κανένας δεν περισσεύει, είναι όλοι μέλη της οικογένειας του ΑΟΧ, της οικογένειας μας. 

ΑΟΧΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16.00.

Ήρθε η ώρα της \”αντεπίθεσης\”…..\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook