Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έπειτα από πέντε χρόνια με την φανέλα του Εργοτέλη αποχαιρέτησε το Ηράκλειο για να γίνει κάτοικος Τρίπολης όπου αγωνίζεται στον Αστέρα. Το Σάββατο επιστρέφει στην Κρήτη για να τεθεί αντιμέτωπος του ΟΦΗ και μιλώντας στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη τόνισε για το παιχνίδι ότι “ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για να κλείσει θετικά την χρονιά όμως και εμείς θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε στην τρίτη θέση στην βαθμολογία”.

Παράλληλα, ο πρώην αρχηγός του Εργοτέλη εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα της Αρκαδίας τονίζοντας ότι “όταν ήρθα στην ομάδα, ήταν η ίδια με πέρυσι που κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου, έφτασε στην Ευρώπη και ήταν δύσκολο να πάρω χρόνο συμμετοχής. Τώρα τελευταία έχω πάρει τις ευκαιρίες μου και έχω δείξει ότι αξίζω”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ όπως έχει δείξει, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Την μια αγωνιστική μπορεί να εμφανιστεί καλός, την άλλη όχι. Σίγουρα, χρειάζεται προσοχή μιας και παίζει στην έδρα του, θα έχει βοήθεια από τον κόσμο και είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή”.

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: “Στόχος μας είναι να τερματίσουμε ψηλά στην βαθμολογία προκειμένου να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις. Με βάση την περσινή χρονιά, βάζουμε στόχο να την περάσουμε και να βρεθούμε πιο ψηλά. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη”.

Για την δική του παρουσία: “Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έφυγα από την Κρήτη. Είμαι επαγγελματίας, βρίσκομαι σε μια ομάδα που με πληρώνει και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να προσφέρω στον Αστέρα. Σίγουρα, ήταν καλό που βρισκόμαστε μαζί και στην ίδια την ομάδα. Με τον Λευτέρη ήμασταν μαζί από τον Εργοτέλη και σίγουρα βοήθησε και τους δυο μας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Δεν έχει καμία σχέση με αυτά των προηγούμενων χρόνων. Φέτος, αν έχεις μια καλή και υγιής ομάδα, τότε μπορείς να διακριθείς όπως για παράδειγμα εμείς. Σίγουρα, δεν έχει την δυναμικότητα των προηγούμενων χρόνων όμως είναι ανταγωνιστικό”.

Για τον Εργοτέλη: “Παρακολουθώ τον Εργοτέλη, με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν μαζί από μικρή ηλικία. Με βάση τα παιδιά που βρίσκονται φέτος στον Εργοτέλη, τα πάνε αρκετά καλά και αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό”.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook