Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας πολιομυελίτιδας Polio Day, η ΠΑΕ ΟΦΗ συμμετέχει στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο την κόσμο. Κορυφαία ονόματα αθλητών, ανθρώπων των γραμμάτων, μεγιστάνων όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τεντ Τέρνερ, ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρίβερ Πλέιτ και η Racing Club, ο Τσάκι Τσάν, ο Ζιγκι Μάρλεϋ, ο Γκουαρντιόλα, ο Άντερς Ινιέστα, ο Πάου Γκασόλ, ο Ντελ Μπόσκε, ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Νέλσον Μαντέλα, ο Τόττι, ο Πουγιόλ, ο Σεϊντού Κεϊτά, ο Ερικ Αμπιντάλ, η ομάδα Κρίκετ της Ινδίας και του Πακιστάν, φωτογραφίζονται με φόντο την αφίσα End Polio Now και του This Close ένδειξη ότι είμαστε "Τόσο κοντά" , για την εξάλειψη της Πολιομυελίτιδας.

Ο Rotary International, κύριος χρηματοδότης του προγράμματος Polio Plus, μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατά 99,5% επίτευξη του στόχου εξάλειψης της νόσου που βασάνιζε επί πολλές δεκαετίες και στιγμάτισε εκατομμύρια παιδιών σε όλο τον κόσμο. Επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο ¨Ηράκλειο - Νίκος Καζαντζάκης" είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας.

* Ο Ροταριανός Όμιλος ¨Ηράκλειο - Νίκος Καζαντζάκης" ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεργασία και την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα όπως αυτό της εξάλειψης της πολιομυελίτιδας.