Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε στο γραφείο του o Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης τον Αγγλικανό Ιερέα Rev. Michael Crawford τη Δευτέρα 11/12/12.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο αγαπημένος προορισμός του ίδιου και της συζύγου του εξήγησε κατά τη συνομιλία του, ο π. Crawford στο Δήμαρχο, και μάλιστα εδώ και ενάμιση χρόνο που έχει πάρει τη σύνταξή του αποφάσισε να κατοικήσει μόνιμα στην περιοχή μας.

Αν κι έχει ταξιδέψει σε πολλά όμορφα μέρη του κόσμου παρόλα αυτά θεωρεί την πόλη μας μοναδική, τους ανθρώπους υπέροχους και επέλεξε ανάμεσα σε πολλά μέρη της Μεσογείου που επισκέφτηκε να διαμείνει στον Άγιο Νικόλαο μιας και του θυμίζει τη γενέτειρα πόλη του στην Αγγλία. Ανέφερε επίσης ότι έχει σκοπό να τελεί λειτουργίες στον ιερό ναό του Αγ. Χαραλάμπους και καλεί όσους επιθυμούν να προσέλθουν να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα.

Ο κ. Κουνενάκης καλοσώρισε τον Αγγλικανό ιερέα στον τόπο μας, τον ευχαρίστησε για την αγάπη που δείχνει για την περιοχή και για τους ανθρώπους και του προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook