Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ., ξεκινάνε οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Γαζίου και το Bravo Water Park.

Το σύνθημα για το άναμμα του δένδρου θα δοθεί από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος και θα μοιράσει πολλά δώρα στα παιδιά που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση.

Στόχος όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, εκτός από τη ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, είναι να δοθεί η δυνατότητα διασκέδασης και βελτίωσης της ψυχολογίας των δημοτών και των επισκεπτών του Γαζίου, με την ανάδειξη των αξιών του ανθρωπισμού και της αγάπης στο συνάνθρωπο.

Για το λόγο αυτό, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και από δράσεις προσφοράς στους αδύναμους δημότες, μεταξύ των οποίων είναι και η διάθεση εισιτηρίων δωρεάν χρήσης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από την επιχείρηση Bravo Water Park, σε οικονομικά αδύναμους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, περιλαμβάνει επίσης και τη διοργάνωση μουσικοχορευτικών παραστάσεων την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με Κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.