Η στήλη μέσα από την οποία θα ενημερώνεστε για τα παραλειπόμενα από παιχνίδια του τοπικού στα Χανιά αλλά και για νέα ομάδων και στατιστικά Α’ και Β’ ΕΠΣΧ.

Το 2-1 σκορ Σ/Κ

Το σκορ με την μεγαλύτερη συχνότητα στα παιχνίδια του τοπικού σε Α’ και Β’ ΕΠΣΧ ήταν το σαββατοκύριακο το 2-1 που εμφανίστηκε περισσότερο την Κυριακή. Στον όμιλο τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ με 2-1 κέρδισε ο ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ τον Γρανίτη, ενώ σε αυτόν της παραμονής με αυτό το σκορ κέρδισε η Δόξα την Ασπίδα και η Θύελλα τον Ίκαρο. Στην Β’ ΕΠΣΧ το σκορ αυτό εμφανίστηκε στα παιχνίδια Δάφνη-Χάλης (2-1), Ίκαρος Τ.-Ν. Αστέρας (1-2), ΙΝΚΑ-Διαγόρας (2-1), Ε.Θ.Κ. – Σφακιά (2-1) και Παγχανιακός-Άμιλλα (2-1).

Πρώτο ματς «άσφαιρος»

Για πρώτη φορά στην β’ φάση του πρωταθλήματος ο Ιδομενέας δεν κατάφερε να σκοράρει στον όμιλο παραμονής. Η ιστορική ομάδα του Γαλατά μέχρι και πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαν. είχε σκοράρει και στα 10 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι σε όλα προηγήθηκε. Κάτι τέτοιο όμως με την ομάδα του Μανολιόπουλου δεν έγινε και ήταν το πρώτο «άσφαιρο» ματς για τον Ιδομενέα. Βέβαια αν είχε κρατήσει το προβάδισμα στα περισσότερα από τα 10 παιχνιδια στα οποία σκόραρε σίγουρα θα ήταν σε άλλη θέση κι όχι στην προτελευταία.

«Ντουζίνα» γκολ

Μια «ντουζίνα» γκολ έφτασαν τα Ροδωπού σε δυο αναμετρήσεις την φετινή σεζόν με τους Νέους Χανίων. Η ομάδα του Αχιλλέα Βουγιουκαλάκη κέρδισε το Σάββατο με το ευρύ 7-2 ενώ και στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 5-3 στις Μουρνιές.

Η πιο «φτωχή» αγωνιστική

Η 11η αγωνιστική ήταν αυτή με τα λιγότερα γκολ στον όμιλο παραμονής. Μόλις 10 μπήκαν σε πέντε αναμετρήσεις επίδοση που καθιστά την αγωνιστική ως την πιο «φτωχή» στον όμιλο.

Επιστροφή στις νίκες σε γνώριμα…λημέρια

Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψε στις νίκες η Κορωνίδα αφού στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Νεροκούρου πήρε τη νίκη και «ξέφυγε» προς το παρόν από τυχόν μπελάδες για την παραμονή. Οι «κόκκινοι» του Αποκόρωνα προέρχονταν από δυο συνεχόμενες ήττες και τρεις ισοπαλίες στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι βρέθηκε σε γνώριμο έδαφος ο προπονητής της ομάδας του Βάμου, Κυριάκος Γρηγοράκης, που σαν ποδοσφαιριστής ήταν δεινός σκόρερ του Ηρακλή Νεροκούρου.

10 ήττες στην σειρά

Μπορεί να ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα τον όμιλο παραμονής αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ποσειδώνας από το εκτός έδρας 0-0 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Μαν. και μετά μετράει 10 συνεχόμενες ήττες. Αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα των Τσικαλαριών στον…πάτο της βαθμολογίας και δεν της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή. Πλέον έχουν αρχίσει ήδη τα σχέδια για το πώς θα επιστρέψει η ομάδα ξανά στην Α’ αφού του χρόνου μόνο με θαύμα δεν θα βρίσκεται στην Β’ Κατηγορία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook