Με τον Ρούμπεν Αρότσα στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή να \”κλέβει\” τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς έκανε βήμα πρόκρισης για τους \”16\” του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο μέσος από τη Βενεζουέλα σκόραρε στο 6\’ και στο 34\’ δίνοντας δυο φορές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η αξιόμαχη Αναγέννηση Καρδίτσας ισοφάρισε προσωρινά στο 12\’ με τον Αθανασιάδη.
Σε ένα μέτριο έως κακό δεύτερο ημίχρονο το μόνο που άξιζε ήταν το γκολ του Μαραγκουδάκη στο 54\’, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, αλλά και η ολιγόλεπτη συμμετοχή του Νικηφόρου Τσοντάκη ως αλλαγή.

Το φιλμ του αγώνα

6\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μαρτσάκη ο Παπαδόπουλος δεν διώχνει καλά και ο Αρότσα με πλασέ ανοίγει το σκορ (1-0).


12\’ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Χατζηρίζου στην \”καρδιά\” της άμυνας ο Αθανασιάδης με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

21\’ Σουτ του Μαραγκουδάκη μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
26\’ Σουτ του Παληγεώργου ο Γκόλιας διώχνει με κεφαλιά.
32\’ Φάουλ του Μιρτσέτα άουτ.

34\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μαρταάκη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη προς τον Μιρτσέτα που σουτάρει για να διώξει ο Γκόλιας και στην εξέλιξη της φάσης ο Αρότσα προλαβαίνει στην έξοδο τον Παπαδόπουλο και τον \”κρεμάει\” για το 2-1. Δεύτερο γκολ για τον Βενεζουελάνο μέσο στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τον Πλατανιά.

37\’ Σέντρα του Κουρτεσιώτη δυνατό σουτ του Ναζλίδη άουτ.
39\’ Πλασέ του Μαραγκουδάκη αποκρούει ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια της φάσης νέο σουτ του επιθετικού του Πλατανιά μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Αναγέννησης. 
46\’ Μπαλιά του Μπουντούρη ο Αθανασιάδης πλασάρει άουτ.

54\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ναζλίδη ο Μαραγκουδάκης με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή κάνει το 3-1.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ντόε, Δημήτρης, Δέντσας (84\’ λ.τ. Τσοντάκης), Αρότσα, Μαρτσάκης (64\’ Γκονζάλες), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (72\’ λ.τ. Αγκιλέρα), Μιρτσέτα.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης (81\’ Νταντάμης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (67\’ Φλιούκας), Υφαντής (72\’ Μυργιώτης), Αθανασιάδης, Τζάνης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook