Αρχική
>
Ηράκλειο
> Η Κρητική κουζίνα μέσα από την … ματιά της εφημερίδας από τη Λωζάννη 24heures
Η Κρητική κουζίνα μέσα από την … ματιά της εφημερίδας από τη Λωζάννη 24heures
Στο Μοντρέ της Ελβετίας βρίσκεται η Ελληνική κουζίνα όπου για ένα μήνα θα προβάλλεται μέσα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων της Ελβετικής πόλης και από τρεις γνωστούς σεφ ξενοδοχείων της Ελούντας.
Οι Αντώνης Πετρέλλης, Νίκος Ζαράνης και Μπάμπης Κουντούρης από τις 14 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου προβάλλουν τις γαστρονομικές δημιουργίες τους αναδεικνύοντας την Κρητική διατροφή ως μία από τις πιο υγιεινές και ισορροπημένες στον κόσμο.
Στο Μοντρέ της Ελβετίας βρίσκεται η Ελληνική κουζίνα όπου για ένα μήνα θα προβάλλεται μέσα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων της Ελβετικής πόλης και από τρεις γνωστούς σεφ ξενοδοχείων της Ελούντας.
Οι Αντώνης Πετρέλλης, Νίκος Ζαράνης και Μπάμπης Κουντούρης από τις 14 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου προβάλλουν τις γαστρονομικές δημιουργίες τους αναδεικνύοντας την Κρητική διατροφή ως μία από τις πιο υγιεινές και ισορροπημένες στον κόσμο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Tribune de Geneve, η Swiss πρόκειται να ξεκινήσει μία επιπλέον καθημερινή αεροπορική σύνδεση Γενεύη – Αθήνα, διαθέτοντας έτσι δύο καθημερινές πτήσεις από την ελβετική πόλη στην ελληνική πρωτεύουσα. Επίσης, η θυγατρική της Edelweiss θα συνδέει το καλοκαίρι τη Γενεύη με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κω, την Μύκονο και την Σαντορίνη.