Οι αναγκαστικές αλλαγές που είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι και τα σημάδια κούρασης κάποιων παικτών μετά το 65\’ προβλημάτισαν τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Ο 59χρονος προπονητής του Πλατανιά δήλωσε ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες που χρησιμοποίησε, αλλά και απογοητευμένος από κάποιους άλλους. 
\”Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές για να τα δούμε και να ξέρουμε που βαδίζουμε και σε ποιους μπορούμε να βασιστούμε. Έμεινα ικανοποιημένος από μερικούς, αλλά και απογοητευμένος από κάποιους, αλλά δεν μπορώ να σας πω από ποιους. Το θετικό είναι ότι όσο είχαμε δυνάμεις δημιουργήσαμε φάσεις, πολύ πιο εύκολα από την περασμένη Κυριακή (σ.σ. 9/12 με Βέροια). Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που τους ζητάμε. Το αρνητικό όμως είναι πως για ακόμα ένα παιχνίδι κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και μετά το 65\’ υπήρξαν κάποιοι παίκτες που κουράστηκαν και απουσίαζαν από το παιχνίδι. Πάθαμε πολλές ζημιές. Θέλω να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα αλλά δεν μπορώ, γιατί θα χάσουμε όλη την ομάδα\” σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι ο κ. Αναστασιάδης, που σε ερώτηση για τον Μιχαήλ του ΠΑΣ Γιάννινα, που παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Πλατανιά, τόνισε ότι δεν του αρέσει να παίρνει παίκτες από τις ομάδες που έχει εργαστεί προηγουμένως. 
Από την άλλη ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, είπε σχετικά με το παιχνίδι: \”Ήρθαμε με σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι αντί-ποδόσφαιρο. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε σωστά και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και πληρώσαμε μια ανόητη φάση. Αν είχαμε σταθεί πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ. Έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά μας με τον Τηλυκράτη και μετά μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς. Δεν πρέπει να μας ξεγράφει κανείς\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook