Κλήσεις σε υπόπτους αποστέλλει ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τις καταγγελίες περί στημένου αγώνα της Super League, Άρης- Παναθηναϊκός.

Το σκέλος αυτό της έρευνας ήδη ολοκληρώθηκε, ενώ συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή η δικογραφία που αφορά το παιχνίδι του Europa League μεταξύ της Μακάμπι και του Ολυμπιακού, για το οποίο πιθανότατα θα ζητηθεί δικαστική συνδρομή από τις ιταλικές δικαστικές Αρχές ώστε να καταθέσει ο διαιτητής του αγώνα Μπάντι.

Εντός της βδομάδας, πιθανότατα ένα ή περισσότερα πρόσωπα, αναμένεται να περάσουν την πόρτα του αθλητικού εισαγγελέα με την ιδιότητα του υπόπτου για να δώσουν εξηγήσεις για συγκεκριμένα αδικήματα για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις διάπραξής τους από στοιχεία της δικογραφίας.

Πάντως από τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, ο μόνος που δεν κλήθηκε ως μάρτυρας μέχρι στιγμής ενώπιον του εισαγγελέα είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπεος.

Η έρευνα πάντως θα συνεχιστεί σχετικά με τον αγώνα ο Μακάμπι -Ολυμπιακός, τον περασμένο Σεπτέμβρη, και θα συνενωθεί με τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια περί παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων στην Footboll League.

Αυτή τη δικογραφία θα χειριστεί ο επίκουρος αθλητικός εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook