Η αστυνομία του Σίδνεϊ ερευνά καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής που φέρονται να έγιναν εναντίον των δυο παρουσιαστών ραδιοφωνικής εκπομπής που έκαναν την διαβόητη, πλέον, «βασιλική φάρσα».

Ο όμιλος Southern Cross στον οποίο ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός 2Day FM του Σίδνεϊ έκανε γνωστό ότι το προσωπικό του δέχθηκε απειλές για την ζωή των δυο παρουσιαστών και τώρα η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Μάλιστα κάποια μέλη του σταθμού μεταφέρθηκαν σε ασφαλή κατοικία που ήταν υπό 24ωρη φρούρηση.

Εξάλλου έρευνα για τη φάρσα που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου διεξάγει η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή των ΜΜΕ (ACMA).

Η ACMA διευκρίνισε πως η έρευνα έχει στόχο τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, αλλά όχι τους παρουσιαστές της εκπομπής και υπεύθυνους για την φάρσα Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν.

Η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή ερευνά την υπόθεση μόνο σε σχέση με το μέσο ενημέρωσης και όχι με τους παρουσιαστές και θα εξετάσει αν ο ραδιοφωνικός σταθμός σεβάστηκε τους κανόνες μετάδοσης της εκπομπής, δήλωσε ο πρόεδρος της αρχής Κρις Τσάπμαν.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook