Μάχη σώμα με σώμα έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος με έναν Γεωργιανό κακοποιό, ο οποίος τον απείλησε με μαχαίρι.

Εδώ και μέρες οι ένοικοι της πολυκατοικίας βρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού, αφού άγνωστοι, σε διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα χτυπούσαν τα κουδούνια και μετά εξαφανίζονταν.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Όταν η Νένα Χρονοπούλου ρώτησε ποιος είναι δεν πήρε καμία απάντηση.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Τάσος Μητρόπουλος αποφάσισε να κατέβει στην είσοδο και να ελέγξει την κατάσταση. Αρχικά δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση, όμως αποφάσισε να κατέβει και στο λεβητοστάσιο και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άγνωστο Γεωργιανό.

Όταν τον ρώτησε ποιος είναι, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής τον αφόπλισε, τον χτύπησε και στη συνέχεια τον ανέβασε στο ισόγειο και κάλεσε την αστυνομία.

Η υπόθεση τώρα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με τον Τάσο Μητρόπουλο να καταθέτει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά και τον δράστη να καταθέτει μήνυση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή για επίθεση.

Η Νένα Χρονοπούλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο μικρός Χρήστος που είδε τον Τάσο Μητρόπουλο μέσα στα αίματα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook