Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε το ΙΚΑ στη Χερσόνησο, επιβάλλοντας πρόστιμο ύψους 260.000 ευρώ για ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν, έπειτα από καταγγελίες ποδοσφαιριστή ο οποίος διαπίστωσε πως δεν είχε καν αριθμό μητρώου, με άλλα λόγια ήταν ανασφάλιστος. Η εξέλιξη αυτή δίνει την χαριστική βολή, σε μια χρονιά καταστροφική που φέρνει και τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. 
Μέσα σε όλα αυτά, σήμερα ήταν να εκδικαστούν οι προσφυγές των Ανωγειανάκη – Λαμπρόπουλου που πήραν παράταση για την Πέμπτη. 
Διοικητικά, ο Κώστας Παπαδάκης έχει κάνει γνωστό πως αποχωρεί και τυπικά (έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και καιρό), κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για υποψήφιους παράγοντες που «κυκλοφορούσαν» δεξιά και αριστερά πως δεν έμπαιναν στο Δ.Σ αν δεν φύγει ο νυν μεγαλομέτοχος. 
Όσον αφορά στο μέλλον του Αγγέλου Βαρδάκη στο πάγκο της Χερσονήσου ο ίδιος είπε πως είναι πρόθυμος να κάτσει μόνο με τις προϋποθέσεις που θέλει. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είναι θετικός, εφόσον δεχτούν οι διοικούντες να δώσουν προτεραιότητα στα νέα παιδιά. 
Στο προσκήνιο έρχεται και το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά καθώς εκτός θα μείνουν οι Φιλιππάκος Χαλκιαδάκης, Μασέλης και Τζιράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook