Εγκαίνια στη συνεργασία της με το MTV Greece έκανε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου η Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Κάθε μέρα, μέσα από τη συχνότητά της, η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, θα μεταφέρει αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό του νησιού το πρόγραμμα του MTV, του κορυφαίου νεανικού ψυχαγωγικού καναλιού διεθνώς.

Η συνεργασία των δύο καναλιών αποσκοπεί στη δημιουργία πρωινής νεανικής ζώνης, ώστε μέσα από τη συχνότητα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, να ενημερώνεται το νεανικό και όχι μόνο κοινό της Κρήτης για όλα όσα συμβαίνουν παγκόσμια στο χώρο της μουσικής αλλά και να παρακολουθούν νεανικές σειρές που γνωρίζουν επιτυχία διεθνώς.

Ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στους τηλεθεατές της Κρήτης να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές προτάσεις Ελληνική Παραγωγής από το MTV Greece.

Ειδικότερα το πρόγραμμα του MTV Greece μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από την συχνότητα της Νέας Τηλεόρασης κάθε μέρα από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, καθώς και επιλεγμένες εκπομπές κάθε Τετάρτη από τις 23:00 μέχρι τις 23:30.

Η επιλογή του MTV Greece για την αποκλειστική αναμετάδοση του προγράμματος του από τη Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, δείχνει την εμπιστοσύνη στην ποιότητα του περιεχομένου της, αλλά και του σήματος της και αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Γιώργος Παπακωνσταντής μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένα μεγάλο Τηλεοπτικό Δίκτυο όπως το MTV επέλεξε την συνεργασία με την Νέα Τηλεόραση Κρήτης, ενώ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα από το πρόγραμμά της θα μπορεί πλέον το νεανικό κοινό του Νησιού να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τα ευρωπαϊκά και διεθνή δρώμενα στον τηλεοπτικό χώρο και το χώρο της μουσικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook