Την παρουσία του στο δεύτερο οκτάλεπτο της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη κρατάει σαν παρακαταθήκη για το μέλλον ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Βουλιαγμένης γνωρίζοντας την ήττα στο κολυμβητήριο του Λαιμού με σκορ 18-5 για την 7η αγωνιστική.
Καλύτερη παρουσία για την Χανιώτικη ομάδα κρίνεται αυτή που είχε στο δευτέρο 8λεπτο οπότε και πίεσε τους "μπέμπηδες", σκοράροντας τα τρία από τα πέντε συνολικά τέρματα. Όσον αφορά τη ροή που είχε το παιχνίδι, η Βουλιαγμένη εξασφάλισε από νωρίς διαφορά στο σκορ (4-1), κλείνοντας το ημίχρονο με 8-4, για ν’ ακολουθήσουν άλλα 9 γκολ για τους γηπεδούχους εν αντιθέσει με 1 του Ν.Ο.Χ.
Το θετικό είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής νεαροί ως επί το πλείστον πολίστες και οι οποίοι μοίρασαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Τα γκολ για τα Χανιά σημείωσαν ο Μπατάκης (2), ο Πετρόχειλος (2) και ο Μυγιάκης (1).
Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας 1, Αφρουδάκης Χρ. 4, Καρούντζος 3, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 4, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 2, Πρωτονοτάριος, Λοϊζίδης.
Ν.Ο.Χ. ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολογάνης, Σκουμπάκης, Δασκαλάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 2, Πετρόχειλος 2, Χαριτάκης, Χατζηδάκης, Βιζυράκης, Μαζοκοπάκης, Μαρνελάκης, Μυγιάκης 1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μικεδάκης, Βόσικας
8ΛΕΠΤΑ: 4-1, 5-3, 4-1, 5-0.