Η Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη, σταμάτησε να τραγουδάει κατεβαίνοντας από την πίστα.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της «Ομόνοιας» σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας.

Η τραγουδίστριασύμφωνα με το ShowTime-cy βγήκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Υπήρξαν όμως κάποια άτομα που δεν σεβάστηκαν την παρουσία της και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της «Ομόνοιας» και άλλοτε κατά του «ΑΠΟΕΛ». Οι βρισιές και τα συνθήματα διαπέρασαν τη μουσική και επικράτησε το χάος.

Σταμάτησε κάποιες φορές το τραγούδι και με ευγενικό τρόπο τους είπε ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν.  Όμως η υπομονή έχει και τα όρια της και αφού συνεχίστηκε η ίδια συμπεριφορά πριν αποχωρήσει τους αποχαιρέτησε λέγοντας: «Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ».

Στην συνέχεια την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας και της ζήτησε συγνώμη για τα όσα συνέβησαν στο κέντρο διασκέδασης. Φέρεται μάλιστα να της είπε πως καταλαβαίνει απόλυτα τον λόγο που έφυγε από την πίστα. Μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στην πίστα και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

real.gr