Εκτός \”μάχης\” από το ματς της Λιβαδειάς τέθηκε και ο Γκαστόν Γκονζάλες, που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Τα προβλήματα όμως δεν έχουν τελειωμό για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είδε τους Μάρκο Μαραγκουδάκη και Θωμά Ναζλίδη να αισθάνονται ενοχλήσεις μετά τον αγώνα της Πέμπτης (13/12) για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ηλίας Αναστασάκος, Σαλόζε Ουντότζι και Γιάννης Ποτουρίδης.
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:
Μετά τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο εκτός «μάχης» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, τέθηκε και ο Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι (διάταση μακρού προσαγωγού) και χάνει σίγουρα τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Λεβαδειακό (την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ) και την Αναγέννηση Καρδίτσας (για τον επαναληπτικό της γ” φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας).
Η ομάδα του Πλατανιά προπονήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του, με τους Ηλία Αναστασάκο, Τσιγκότζι Ουντότζι και Γιάννη Ποτουρίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Εκτός από τους τραυματίες Αργυρόπουλο και Γκονζάλες δεν προπονήθηκαν και οι Μάρκος Μαραγκουδάκης, Θωμάς Ναζλίδης, οι οποίοι νιώθουν ενοχλήσεις μετά τον χθεσινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Και οι δύο υπεβλήθησαν σε ακτινολογικό έλεγχο, που ήταν «καθαρός» και η συμμετοχή τους στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα κριθεί αύριο, Σάββατο.
Σημειώνεται ότι η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε.
Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, αύριο, στις 16.40 το απόγευμα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook