Ένα μικρό κοριτσάκι από το Γάζι Ηρακλείου σημάδεψε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της περιοχής.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση το μοίρασμα των δώρων από το δήμαρχο Μαλεβιζίου , δυστυχώς, ορισμένα από τα παιδιά πέταξαν τις σακούλες των δώρων τους στην πλατεία.

Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ένα κοριτσάκι 12-13 χρονών, στο ρυθμό μάλιστα της λύρας που έπαιζε, άρχισε να χορεύει και να μαζεύει από την πλατεία όλες τις πεταμένες σακούλες!Αξίζει, μέσα στον καταιγισμό των αρνητικών ειδήσεων που κατακλύζουν την επικαιρότητα, μια "στάση" σε ένα στιγμιότυπο που μας γεμίζει αισιοδοξία και μπόλικες δόσεις αθωότητας.
Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι από το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαλεβίζι.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς, η παρουσία πολλών μικρών παιδιών, τα οποία πήραν το δώρο τους από το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε: «Δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, πολλά τα κακά μαντάτα που μας έρχονται από παντού. Δεν πρέπει όμως να καταθέτουμε τα όπλα. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Το ξέρω πώς δεν είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο. Λαός χωρίς ελπίδα, δεν έχει καμιά προοπτική.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος  συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο Γαζίου και το Bravo Aqua Park αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις, με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα διασκέδασης, ψυχαγωγίας, αλλά και ανάδειξης των διαχρονικών ανθρωπιστικών αξιών της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Και οι φετινές μας οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από δράσεις κοινωνικής προσφοράς και θα ήθελα προκαταβολικά να ευχαριστήσω όλους όσους θα συνδράμουν στο να δώσουμε έστω και λίγη περισσότερη χαρά, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαζίου Μενέλαο Σκουλούδη και όλα τα μέλη του, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Bravo Aqua Park Νίκο Μπαλή για την καθοριστική τους συμβολή και στις εφετινές μας εκδηλώσεις και να ευχηθώ να είστε όλοι καλά, να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την εορταστική περίοδο και το 2013, να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους!»