\”Καμία ποινή όμως, όσο δίκαιη κι αν είναι, δεν είναι ικανή να απαλύνει τον πόνο μας και να επιστρέψει στη ζωή τον  δικό μας άνθρωπό, που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο μας λείπει.\”

Με αυτά τα λόγια μεταξύ άλλων η οικογένεια Πανταγάκη \”ρίχνει την αυλαία\” στην τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και που εκτυλίχθητε στο Ηράκλειο τον Αύγουστο του 2011 και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατος της γυναίκας  του Διοικητή των ΤΑΕ Ηρακλείου Τηλέμαχου Πανταγάκη, και τον τραυματισμό του ίδιου από τον 44χρονο \”μακελάρη\”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Πανταγάκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει:

«Η οικογένειά μου κι εγώ με μεγάλο σεβασμό στην Eλληνική Δικαιοσύνη, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και τις θερμές ευχαριστίες μας στο Δικαστήριο για τη δίκαιη τιμωρία που επέβαλε στο δολοφόνο, που έκοψε χωρίς λόγο και αιτία το νήμα της ζωής της αγαπημένης μας μητέρας και συζύγου.

Καμία ποινή όμως, όσο δίκαιη κι αν είναι, δεν είναι ικανή να απαλύνει τον πόνο μας και να επιστρέψει στη ζωή τον  δικό μας άνθρωπό, που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο μας λείπει.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης και όσους μας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές της ζωής μας»

Υπενθυμίζεται οτι ο 44χρονος καταδικάστηκε σε 38χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και τις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης.

 Ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος με μειωμένο καταλογισμό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook