Σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης με τη συνεργασία των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου, αλλά και της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δυο βουλευτών, κάνοντας λόγο για «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες», αναφέροντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, ότι με 150 βουλευτές έχει απολέσει τη δεδηλωμένη, και γι’ αυτό υπάρχει η αποστασία, όπως την αποκάλεσε, στους ΑΝΕΛ. «Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης «είναι ΝΔ, είναι Σαμαράς», προσθέτοντας ότι «είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με το Βουλγαράκη» καυτηριάζοντας σχετικό δημοσίευμα για συνεργασία των δυο ανδρών. «Να σταματήσουν οι γελοιότητες για Βουλγαράκη» ανέφερε.

«Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση» σημείωσε, αναφερόμενος στο ανυπόγραφο έγγραφο -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής του κόμματος σε περίπτωση εθνικού κινδύνου.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι δεξιό κόμμα. «Οι ΑΝΕΛ είναι δημοκρατικό – πατριωτικό κέντρο και είναι κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους – κράτους για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων» είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ως εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων» , ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά.»

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook