Ο Φωστήρας ανέκοψε την πορεία του πρωτοπόρου της Β\’ ΕΠΣΧ Παγχανιακού, φεύγοντας από τη Μοναχή Ελιά θριαμβευτής με σκορ 1-4.
Ο σύλλογος των Αγίων Σαράντα είχε σε μεγάλη μέρα τους Ν. Παλαθούρα και Τσαγκαράκη, που πέτυχαν από δύο γκολ, με τον δεύτερο να κερδίζει και δύο πέναλτι.
Στο 20\’ από \”ασίστ\” του Ν. Παλαθούρα ο Τσαγκαράκης πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 42\’ ο Δελιανίδης σε 1-1 από πάσα του Γιούλα. 
Στο 50\’ η κόκκινη στον Φραγγεδάκη για το πέναλτι πάνω στον Τσαγκαράκη άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Ν. Παλαθούρα όμως να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Στα φάουλ όμως είναι μετρ του είδους ο έμπειρος φορ κι έτσι με αυτό τον τρόπο στο 52\’ έκανε το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Τσαγκαράκης έκανε το 1-3, με εκτέλεση πέναλτι (το οποίο δόθηκε για χέρι αμυντικού σε προσπάθεια του Τσαγκαράκη). 
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 70\’ ο Ν. Παλαθούρας με δυνατό σουτ έπειτα από κόρνερ του Καρατζά. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και ο \”ΦΑΣ\” λόγω της αποβολής του Μήτρου.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το ΙΝΚΑ, \”ανασαίνοντας\” βαθμολογικά μετά το 2-1 επί του Πλατάνου στο Δ.Σ. Κισσάμου.
\”Μοιρασιά\” υπήρξε στη Μοναχή Ελιά ανάμεσα σε ΑΕΚ Χανίων και Δάφνη, με τελικό σκορ 2-2.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook