Καλύτερες μέρες αναζητούσαν δύο κοπέλες από την Νιγηρία και από την Αλβανία αλλά δυστυχώς γι αυτές σε αυτή τους την αναζήτηση έπεσαν θύματα μαστροπών

Συγκεκριμένα με την κατηγορία της μαστροπείας συνελήφθη τα ξημερώματα στον Πλατανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 35χρονος οποίος , ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος το οποίο ανήκει σε 46χρονη Ουκρανή, προήγαγαν από κοινού στην πορνεία μια 32χρονη από τη Νιγηρία και μια 27χρονη από την Αλβανία.

Ειδικότερα, πληροφορίες περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ότι στο κατάστημα «Κέντρο διασκέδασης» ιδιοκτησίας της 46χρονης, αλλοδαπές εργαζόμενες εκδίδονται έναντι χρημάτων με θαμώνες του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι οι δύο κοπέλες  προσέγγισαν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι προσποιούνταν τους πελάτες και τους πρότειναν ερωτική συνεύρεση, αφού πρώτα καταβληθεί σ΄ αυτές, ως αντίτιμο χρηματικό ποσό.

 Από την Αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 35χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η 46χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, προήγαγαν στην πορνεία τις ανωτέρω αλλοδαπές έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα  ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι από το νόμο απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης σε πελάτες που κατανάλωναν  ποτά στο κατάστημα.

Ο 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον  έλεγχο και αναζητείται,ενώ σε βάρος της 32χρονης και της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook