Μια μυστική συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Βουλγαράκη και του Πάνου Καμμένου σε trendy καφέ της Βουλιαγμένης πριν από ενάμιση μήνα ίσως εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν σήμερα στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Το ραντεβού έγινε μεταξύ των δύο ανδρών, όπως γράφει το Εθνος της Κυριακής, σε καφέ της Βουλιαγμένης, μακριά από το κέντρο της Αθήνας ώστε να παραμείνει μυστική. Ορισμένα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμαθαν για τη συνάντηση αλλά δεν θεώρησαν τότε ότι συνέβαινε κάτι επιλήψιμο αφού οι δύο πολιτικοί γνωρίζονται πολλά χρόνια και υπηρέτησαν και οι δύο στο υπουργείο Ναυτιλίας στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Η μυστική συνάντηση επανήλθε στις συζητήσεις των στελεχών και βουλευτών των ΑΝΕΛ μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης τηλεφώνησε προ ημερών στον βουλευτή Πειραιά Γιάννη Κουράκο και του είπε: «Τώρα που βρήκαμε λεφτά εσείς φεύγετε από το κόμμα;». Οσοι γνώριζαν για το ραντεβού της Βουλιαγμένης άρχισαν να συνδιάζουν τα γεγονότα και να θέτουν ερωτήματα κατά πόσον ο πρώην υπουργός μπορεί να κρύβεται πίσω από πιθανή χρηματοδότηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφωνούντες αποφάσισαν τότε να ζητήσουν από τον Γιάννη Κουράκο να αποκαλύψει το τηλεφώνημα του Γιώργου Βουλγαράκη κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ενώ αποφασίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος να μη παραστεί στην κρίσιμη συνεδρίαση και να παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ με επιστολή του.

Ας σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει το ραντεβού της Βουλιαγμένης και επιμένει ότι δεν υπάρχει θέμα χρηματοδότησης του κόμματός του από τον Γιώργο Βουλγαράκη.


iefimerida.gr