Μεγάλη νίκη για τον Εργοτέλη που αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 70′ και με δύο γκολ των Ρομάνο, Μπουχαλάκη πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο!

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Σωκράτη Ευαγγέλου (αντί του τιμωρημένου Ζαχόρα) και ο νεαρός φορ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Εργοτέλη αλλά και ο μεγαλύτερος άτυχος σημαδεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια του Ταταρίδη!!!

Ο 20χρονος επιθετικός άγγιξε δύο φορές το γκολ στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης όμως δεν σημάδεψε σωστά με μια κεφαλιά και ένα πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στο δοκάρι.

Και ενώ ο Εργοτέλης είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα με κεφαλιά του Παπατζίκου που έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση Επανωμής.

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη δεν παράτησαν το παιχνίδι και βγήκαν στην επίθεση για να πάρουν το τρίποντο. Και ότι τύχη δεν βρήκε ο Εργοτέλης στα δοκάρια του Ευαγγέλου, την πήρε στην συνέχεια όταν ο Χαντί εκτέλεσε το φάουλ, ο Ταταρίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και από κοντά ο Ρομάνο έκανε το 1-1 πλασάροντας σε κενή εστία.

Ο Γκόγκιτς έκανε πιο επιθετικό τον Εργοτέλη και το πρέσινγκ απέδωσε καρπούς όταν ο Μπουχαλάκης στο 87ο λεπτό εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ταταρίδη δίνοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη!

Οι φάσεις του αγώνα:

1\’ Πρώτη προσπάθεια στον αγών με το σουτ του Χαντί, να μπλοκάρει δύσκολα τερματοφύλακας της Αναγέννησης.

5\’ Νέο σουτ του Τζανακάκη, θα μπλοκάρει δύσκολα ο Ταταδίρης.

7\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν έπειτα απο γέμισμα του Τζανακάκη ο Ευαγγέλου με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

11’ Αντεπίθεση για τον Εργοτέλη, ο Ευαγγέλου θα φύγει από τον αντίπαλό του, θα κάνει το σουτ για να κτυπήσει η μπάλα και πάλι το κάθετο δοκάρι και οριακά να περάσει άουτ πριν την γραμμή του τέρματος.

Πολύ καλό και δυνατό ξεκίνημα για τον Εργοτέλη, κάτι που ζητούσε επιτακτικά ο Γκόγκιτς μέσα στην εβδομάδα. Οι κιτρινόμαυροι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και έχουν ήδη δύο (!) δοκάρια στο ενεργητικό τους και ισάριθμες επιπλέον καλές χαμένες ευκαιρίες.

13\’ Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για την Επανομή, με τον Κουλίδη να κάνει το σουτ και τον Αθανασίου να μπλοκάρει.

16\’ Ο Ναστόφσκι θα κάνει τη σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Εργοτέλη χωρίς πρόβλημα.

17\’ Κίτρινη κάρτα στον Γεωργίου.

25\’ Κίτρινη κάρτα στον Δραγανίδη.

29\’ Προσπάθεια αντεπίθεσης για την Επανομή, με την ωραία προσπάθεια του Ναστόφσκι, αλλά η πάσα που θα δώσει στον Ογκουνσότο δεν είναι στη σωστή στιγμή και ο Νιγηριανός είναι σε θέση οφ σάϊντ.

34\’ Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν έπειτα απο γέμισμα του Ρομάνο από πάδα του Ουέλιγκτον, η μπάλα θα καταλήξει στον Χαντί ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά θα αναγκάσει τον τερματοφύλακα της Επανομής σε εντυπωσιακή επέμβαση.

41\’ Ο Γκαντιάγκα σε μια διεκδίκηση της μπάλας θα τραυματιστεί και ενώ αρχικά φαινόταν οτι θα αντικατασταθεί, με τον Κοζορώνη να είναι έτοιμος να περάσει στον αγώνα, τελικά συνεχίζει κανονικά. Ίσως υπάρξει αλλαγή στο ημίχρονο.

44\’ Ωραία κίνηση ο Μπουχαλάκης, θα βγάλει μόνο του τον Χαντί, όμως ο τελευταίος θα υποδειχθεί σε θέση οφ σάϊντ.

58\’ Φάουλ για τον Εργοτέλη σε πολύ καλή θέση, λίγο έξω από την περιοχή της Επανομής, το οποίο κέρδισε ο Ευαγγέλου. Την εκτέλεσή του αναλάμβάνει ο Ρομάνο, με τη μπάλα όμως να κτυπά στο τείχος, στη συνέχεια θα φτάσει στον Τζανακάκη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

59\’ Πρώτη αλλαγή για την Επανομή ο Τσανδάρης θα περάσει στον αγώνα αντί του Ναστόφσκι

60\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ! Κόντρα εντελώς στη ροή του αγώνα, η Επανομή θα ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα του Νταντάμη από τη δεξιά πλευρά ο Παπατζίκος με κεφαλιά θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

63\’ Και τρίτο δοκάρι για τον Εργοτέλη!!! Ο Ευαγγέλου όπως και στις φάσεις του 7ου και 11ου λεπτού δεν θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς η προσπάθειά του θα καταλήξει και πάλι στο δοκάρι.

72\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Μετά απο φάουλ του Χαντί και πρώτη επέμβαση του Τατρίδη, η μπάλα θα καταλήξει από κοντά στον Ρομάνο ο οποίος με προβολή θα κανει το 1-1.

77\’ Απο μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Για τον Εργοτέλη αντί του Τζανακάκη θα περάσει ο Δωματάς, ενώ για την Επανομή αντί του Κουλίδη ο Σικαλόπουλος.

79\’ Σέντρα σουτ του Γεωργίου από την αριστερή πλευρά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα από το τέρμα, δίχως όμως κάποιος παίκτης του Εργοτέλη να καταφέρει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

80\’ Τελευταία αλλαγή για τον Εργοτέλη, αντί του Χαντί στον αγώνα θα περάσει ο Λαμπίν.

82\’ Τελευταία αλλαγή και για τους γηπεδούχους, ο Μπαλασάς θα μπει στην αναμέτρηση αντί του Κυζιρίδη.

86\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Η… τάξη αποκαταστάθηκε. Ο Εργοτέλης πέτυχε το γκολ που άξιζε και μαζί το προβάδισμα στο σκορ. Ήταν ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Μπουχαλάκης, η μπάλα κτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεί και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.

89\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ογκουνσότο, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ που έκανε απέναντι στον Αθανασίου ήταν αδύναμο, για να μπλοκάρει ο πορτιέρο της Κρητικής ομάδας.

92\’ Ο Ουέλιγκτον θα δώσει στον Λαμπίν, αυτός απο πλάγια θα περάσει μέσα στην περιοχή της Επανομής, θα κάνει απο καλή θέση το πλασέ για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

93\’ Κίτρινη κάρτα στον Ουέλιγκτον.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αν. Επανομής (Φ. Κάκογλου): Ταταρίδης, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουλίδης (77\’ Σικαλόπουλος), Τσερκέζος, Ναστόφκσι (59\’ Τσανδάρης), Ογκουνσότο, Κυζιρίδης (82\’ Μπαλάσας), Μωϋσίδης, Δραγανίδης, Νταντάμης.

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης (77\’ Δωματάς), Σαρρής, Ρομάνο, Χαντί (80\’ Λαμπίν), Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου, Γκαντιάγκα (46\’ Κοζορώνης), Ουέλιγκτον, Ευαγγέλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook