Η WorldVentures αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό της χαρακτήρα ανέλαβε την πρωτοβουλία να εξοπλίσει και να λειτουργήσει ένα κοινωνικό παντοπωλείο στην πόλη του Ηρακλείου.

Στις εκδηλώσεις της εταιρίας τον τελευταίο μήνα οι ανεξάρτητοι αντιπρόσωποί της προσέφεραν το αυτονόητο. Χρήματα για αγορά αγαθών αλλά και ήδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για τη διαβίωση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται στις μέρες μας.

Δικαιούχοι θα είναι άνεργοι, πολύτεκνοι και άποροι (η διανομή θα γίνεται μετά την επίδειξη των αντίστοιχων εγγράφων που αποδεικνύουν τις πιο πάνω ιδιότητες).

Όλοι οι πολίτες του Ηρακλείου που θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να προσφέρουν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας στο τόπο διανομής (αναλυτικά πιο κάτω).

Η συνεισφορά αυτή αποτελεί μια πράξη αγάπης, φροντίδας και κοινωνικής ευαισθησίας που μας αφορά όλους, απόλυτα συνυφασμένη με την εταιρική κοινωνική κουλτούρα της WorldVentures καθώς όλες οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος της εταιρίας υπάγονται κάτω από την ιδέα του «Make a living, Giving» που προέρχεται από το γενικότερο σλόγκαν της, που δεν είναι άλλο από το «Make a living. Living».

Τόπος Διανομής: Γράμμου 4 (πάροδος Λεωφόρος Ικάρου)
Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη και Σάββατο 13:00-16:00
Έναρξη λειτουργίας: Τετάρτη 19/12/2012

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook