Το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων, ως φορέας διαχείρισης του Λιμένα της Σούδας, μετά από τις πρόσφατες επαφές που είχε με τις εταιρείες κρουαζιεροπλοίων στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Med 2012 και στα πλαίσια της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών εξυπηρέτησης των επιβατών κρουαζιέρας, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 9.15 π.μ. στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου στην Περίδου 24 – 2ος όροφος.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθεί η πρόταση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων για τη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων που θα παρέχει εκπτώσεις αλλά και ένα σύνολο ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επιβάτες της κρουαζιέρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Θεωρούμε ότι η υλοποίηση αυτής της πρότασης θα βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και στην ικανοποίηση των επιβατών και των εταιρειών κρουαζιέρας.

Σας επισημαίνουμε ότι επειδή η δράση αυτή πρέπει να προβληθεί εγκαίρως προς τις εταιρείες κρουαζιεροπλοίων τον Μάρτιο του 2012, αλλά και να είναι έτοιμη προς εφαρμογή με την άφιξη του πρώτου κρουαζιεροπλοίου τον Απρίλιο του 2012, θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook