Τον Νοέμβριο του 2005, η Σάνον Μορόνεϊ είχε συμπληρώσει μόλις ένα μήνα γάμου με τον αγαπημένο της Τζέισον, όταν η αστυνομία την κάλεσε στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της είχε συλληφθεί για το βιασμό δύο γυναικών!

Η 30χρονη Καναδέζα λιποθύμησε από το σοκ. Λίγη ώρα νωρίτερα σκεφτόταν πόσο τυχερή ήταν που είχε βρει τον άνθρωπο που έψαχνε και που θα την συντρόφευε για την υπόλοιπη ζωή της.

Όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μία στιγμή. Ο Τζέισον είχε απαγάγει δύο πελάτισσες από το κατάστημα όπου εργαζόταν, τις είχε βάλει δια της βίας μέσα σε ένα φορτηγάκι και τις είχε πάει σπίτι του, ενώ η γυναίκα του έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Ο 35χρονος άνδρας είχε βιάσει και κακοποιήσει τις δύο γυναίκες. Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος, συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, ειδοποίησε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Για την Σάνον, αυτή ήταν η απόδειξη ότι είχε πράγματι ερωτευθεί τον λάθος άνδρα. Όταν είχε γνωρίσει τον Τζέισον, εκείνος της είχε αποκαλύψει ένα φοβερό μυστικό για το παρελθόν του. Στα 18 του χρόνια είχε χτυπήσει μέχρι θανάτου την 38χρονη συγκάτοικό του, επειδή τον είχε απορρίψει ερωτικά.

Η Σάνον είχε δείξει κατανόηση και είχε ρίξει την ευθύνη στην αλκοολική και ψυχικά άρρωστη μητέρα του Τζέισον. Εκείνη είχε την ιδέα να βάλει το γιο της να συγκατοικήσει με μία 38χρονη γυναίκα.

Ο ίδιος της είχε ορκιστεί ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξανακάνει κάτι τέτοιο. Είχε περάσει δέκα χρόνια στη φυλακή και είχε καταλάβει ότι η βία δεν ήταν στη φύση του. Αυτό που είχε συμβεί ήταν μία υπερβολική αντίδραση σε μία άτυχη στιγμή.

Η Σάνον πείστηκε και αποφάσισε να παντρευτεί τον Τζέισον. Όμως, πολύ γρήγορα αποδείχθηκε ότι της είχε πει ψέμματα.

Τα δύο θύματα του 35χρονου, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τον αστυνομικό που μίλησε στη Σάνον, ήταν θέμα τύχης που οι γυναίκες δεν είχαν βρεθεί νεκρές!

Το χειρότερο όλων, όμως, ήταν ότι η Σάνον είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον άνδρα της, λίγα λεπτά πριν εκείνος ειδοποιήσει την αστυνομία για το έγκλημά του. Του είχε πει ότι μάλλον ήταν έγκυος, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, με δύο γυναίκες τις οποίες είχε βιάσει και αφήσει λιπόθυμες...

Η αστυνομία εξέτασε και την ίδια τη Σάνον, μην πιστεύοντας ότι δεν είχε καμία γνώση και σχέση για τη δράση του άνδρα της.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2009 και η Σάνον παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε δίδυμα. Όμως η προηγούμενη εμπειρία θα την στοιχειώνει για όλη της τη ζωή. Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει την περιπέτειά της, έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στον Καναδά και τη Βρετανία.


newsbeast.gr