Πέρασμα τίτλου έκανε ο ΠΟΑ από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, υποχρεώνοντας τον Κισσαμικό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα έπειτα από 1 χρόνο, 10 μήνες και 3 ημέρες!
Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και με τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγυρίζει τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα. 
Ο Καινουργιάκης στο 10\’ με σουτ έξω από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, με τον Κισσαμικό να \”απαντάει\” λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Σαλταπίδας κέρδισε πέναλτι και ο Περράκης το εκτέλεσε εύστοχα, σημειώνοντας το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.
Εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία στο Καστέλι ήρθε το σουτ του νεαρού Βρεττού στις καθυστερήσεις να δώσει τη νίκη στον ΠΟΑ, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Κισσαμικός(Βασίλης Γκούμπλιας): Συροκάκης, Ντεντάκης, Ρουσάκης (44\’ λ.τ Μπαγλατζής), Καρβουνιάρης, Τσεσμελής, Ζαχ. Κομπογεννητάκης (86\’ Περαθωράκης), Κουλάκης, Σαλταπίδας, Δαμανάκης (80\’ Παπαθανασίου), Χατζηλιόντας, Περράκης
ΠΟΑ (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Καραταράκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Γ., Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης (75\’ Χαλκιαδάκης) , Συσκάκης, Π.Γιακουμάκης, Μαραγκάκης (70\’ Βρεττός), Μ.Γιακουμάκης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook