Με τους δημοσιογράφους τα… έβαλε ο Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου για τον Α.Ο. Χανιά αγώνα με τον Αχαρναϊκό.
Ο τεχνικός των \”μπλε\”, αφού συνεχάρη τον Αχαρναϊκό για το καθαρό παιχνίδι του και ευχαρίστησε τον προπονητή του Αχαρναϊκού Φώτη Θανέλλα για τα καλά λόγια που είχε πει προηγουμένως, έκανε λόγο για επίθεση που δέχεται η ομάδα.
\”Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Η ομάδα δέχεται επίθεση από κάποιους δημοσιογράφους και φιλάθλους. Υπάρχει ένα κατεστημένο αλλά θα το σπάσουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στις προπονήσεις έρχονται μόνο δυο δημοσιογράφοι, αλλά οι υπόλοιποι ακούνε τα… παπαγαλάκια και χωρίς να έχουν άποψη γράφουν για το τι γίνεται στην ομάδα.\”, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την έδρα της ομάδας: \”Δεν είναι δυνατό να παίζουμε σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Σε ένα γήπεδο που δεν υπάρχουν αποδυτήρια. Δεν έχω δει πουθενά αλλού τέτοιες συνθήκες. Έχουμε 10 χρυσούς βαθμούς και από εδώ και πέρα όσοι προσπαθήσουν να χαλάσουν το κλίμα της ομάδας θα μας βρουν μπροστά τους\”
Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού από την άλλη δήλωσε: \”Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μουράτ Σεροπιάν, που τον είχα ποδοσφαιριστή και στον ΑΟΧ να βρει το δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του.Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις στις 4-5 ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε μοιραία θα δεχθείς εσύ γκολ. Ήταν μια καλή… σφαλιάρα για εμάς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται στις 26 Αυγούστου και ότι οι ομάδες-φωτοβολίδες δεν πάνε πουθενά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook