Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας πολιομυελίτιδας Polio Day, η ΠΑΕ ΟΦΗ συμμετέχει στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο την κόσμο. Κορυφαία ονόματα αθλητών, ανθρώπων των γραμμάτων, μεγιστάνων όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τεντ Τέρνερ, ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρίβερ Πλέιτ και η Racing Club, ο Τσάκι Τσάν, ο Ζιγκι Μάρλεϋ, ο Γκουαρντιόλα, ο Άντερς Ινιέστα, ο Πάου Γκασόλ, ο Ντελ Μπόσκε, ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Νέλσον Μαντέλα, ο Τόττι, ο Πουγιόλ, ο Σεϊντού Κεϊτά, ο Ερικ Αμπιντάλ, η ομάδα Κρίκετ της Ινδίας και του Πακιστάν, φωτογραφίζονται με φόντο την αφίσα End Polio Now και του This Close ένδειξη ότι είμαστε \”Τόσο κοντά\” , για την εξάλειψη της Πολιομυελίτιδας.

Ο Rotary International, κύριος χρηματοδότης του προγράμματος Polio Plus, μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατά 99,5% επίτευξη του στόχου εξάλειψης της νόσου που βασάνιζε επί πολλές δεκαετίες και στιγμάτισε εκατομμύρια παιδιών σε όλο τον κόσμο. Επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο ¨Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης\” είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας.

* Ο Ροταριανός Όμιλος ¨Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης\” ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεργασία και την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα όπως αυτό της εξάλειψης της πολιομυελίτιδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook