Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, απηύθυνε σήμερα, 17 Δεκεμβρίου 2012, επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα και τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, όπου συνεπικουρεί στην άποψη των κατοίκων του Δήμου Πλατανιά, για μεταστέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου στον πρώην Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, υπογραμμίζοντας την ακαταλληλότητα του οικήματος που φιλοξενούσε μέχρι σήμερα το ιατρείο.

Στην επιστολή του, ο Αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει επίσης ότι το ΕΚΑΒ δεν έχει σταθμό για να εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά, ούτε κατά τους θερινούς μήνες όπου οι ανάγκες αυξάνονται ραγδαία λόγω τουριστικής κίνησης, αλλά ούτε κατά τους χειμερινούς μήνες. Στη συνέχεια, ο κ. Βουλγαράκης υπογραμμίζει ότι το κόστος κατασκευής πολυϊατρείου θα ήταν πολύ μεγαλύτερο και το κέρδος πολύ μικρότερο από την μεταστέγαση του Π.Ι. στον πρώην Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής.

Τελειώνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης προτείνει την παραχώρηση του πρώην Αστυνομικού Σταθμού από το Δημόσιο στο Δήμο Πλατανιά ή ακόμα και στο Νοσοκομείο Χανίων, που είναι και αρμόδιο για την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών του νομού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook