Άλλες τρεις παραιτήσεις στελεχών τους μετρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αφού τη Δευτέρα αποχώρησαν από το κόμμα ο γραμματέας του Συνδικαλιστικού Νίκος Δρίτσας, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Τρύφωνας Παχής και ο υπεύθυνος της γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών Γιώργος Παντελίδης.

Οι παραιτήσεις των τριών στελεχών συνοδεύτηκαν από επιστολές στις οποίες εκφράζουν ανοιχτά τη διαφωνία τους με τη στάση που τηρεί ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Αντί να γίνουμε πρόταση ελπίδας στο κόσμο της εργασίας και να τον απεγκλωβίσουμε από στερεότυπα του παρελθόντος γίναμε ταυτόσημη έννοια του καταγγέλλω τα πάντα αλλά δεν προτείνω τίποτα. Αυτή βέβαια την μπερδεμένη και ασαφή πολιτική θέση έπρεπε ως γραμματεία συνδικαλιστικού να την διαχειριστούμε» αναφέρει στην επιστολή του ο Ν.Δρίτσας, τονίζοντας:

«Αρνούμαι όμως να συμφωνήσω με το ψέμα και την αοριστία. Αρνούμαι να κοροϊδέψω τους εργαζόμενους και ανέργους αυτής της χώρας και πολύ περισσότερο να τους οδηγήσω σε δρόμους επικίνδυνους για το μέλλον τους. Καλώ όλους εκείνους που μπήκαμε στον κοινό αγώνα για το ίδιο όραμα να συνεχίσουμε τον αντιμνημονιακό μας δρόμο απαλλαγμένοι από χαοτικές και αδιέξοδες εξαγγελίες. Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα».

«Οι ιδιοτελείς μεθοδεύσεις, ο παρορμητισμός και η προχειρότητα υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς την ορθή οργάνωση του κινήματος» σημειώνει στην επιστολή του ο Γ.Παντελίδης, επισημαίνοντας:

«Δυστυχώς το κίνημα αλλοτριώθηκε και με την πορεία που έχει πάρει δεν εξυπηρετεί τον αρχικό ενθουσιασμό, τις ιδέες και τις αξίες για τις οποίες ενταχθήκαμε σ\’αυτό».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook