Κάποτε ήταν θέμα συζήτησης και τεράστια πρόκληση. Σήμερα, κάτι \”φυσιολογικό\”. Οι μεγάλες κυρίες του star system πετάνε τα ρούχα τους χωρίς δεύτερη σκέψη στα video clips τους.

Έχετε ιδέα πόσα video clip έχουν λογοκριθεί και φυσικά απαγορευτεί σε πολλά μέρη του κόσμου μέχρι σήμερα λόγω του γενναιόδωρου ποσοστού δέρματος που δείχνουν οι τολμηρές αηδοί ή χορεύτριες που δείχνουν το κορμί τους;

Πάρτε μια γεύση από τα παρακάτω video clips!

Madonna – Justify My Love: H Madonna έχει τα πρωτεία στην προβολή σάρκας! Βλέποντας το Justify My Love έχετε την αίσθηση ότι η μουσική βιομηχανία πάει προς τα πίσω αποτάσσοντας την σεξουαλική απελευθέρωση που έφερε η Madge καθώς εκείνο το clip είναι πολύ πιο \”ελεύθερο\” από πολλά αντίστοιχα του σήμερα! Σχεδόν όλα της τα videos είχαν ως κεντρικό άξονα την αγάπη για τον έρωτα όχι όμως τον πλατωνικό. Σαδομαζοχιστικές και ομοφυλοφιλικές τάσεις, όργια και ανταλλαγή ερωτικών ρόλων έγιναν καθημερινότητα για την μουσική τηλεόραση! Τα πιο γνωστά της τραγούδια όπως \”Lucky Star\”, \”Like a Virgin\”, \”Papa Don\’t Preach\”, \”Like a Prayer\” και \”Justify My Love\” απαγορεύτηκαν στις περισσότερες χώρες του κόσμου και στη συνέχεια επανακυκλοφόρησαν στην …πιο light εκδοχή τους.

 

t.A.T.u. – All The Things She Said: Και μετά ήρθαν οι t.a.T.u. οι οποίες προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι λεσβίες παρουσιαζόμενες σαν δύο μαθητριούλες που καρδιοχτυπούν η μία για την άλλη! Ακόμα και στη eurovision πήγαν και όλοι σκεφτόντουσαν μήπως φιληθούν μπροστά στην κάμερα σε πανευρωπαικό δίκτυο! Τελικά όλη αυτή η στάση δεν κράτησε για πολύ και γι’ αυτό οδήγησαν στην αφάνεια τα δυο κορίτσια.

 

R. Nelly – Tip Drill: Με τα χρόνια την σεξι εικόνα συμπεριέλαβαν στα βίντεο κλιπ τους και τα R&B συγκροτήματα. Στο τραγούδι Tip Drill βλέπετε ένα αληθινό hip-hop πάρτι και αληθινά «έκτροπα». Η αναλογία των αντρών προς τις γυναίκες που συμμετέχουν είναι 1 προς 5. Έχουν γίνει εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις, σε πισίνες, σε καθιστικά αλλά και σε τζακούζι και τα δολάρια μοιράζονται με τις χούφτες. Το βίντεο σίγουρα ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.


real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook