Με το ένα πόδι εκτός ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο βουλευτής Δράμας, Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα.

Αμήχανη ήταν η αντίδραση της Ιπποκράτους στην κίνηση του βουλευτή. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναζήτησαν τον κ. Αηδόνη, αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του σχολιάζουν με νόημα ότι ο ίδιος ο βουλευτής «θα πρέπει να μας πει που ανήκει», σύμφωνα με Τα Νέα.

Η πρωτοβουλία Αηδόνη να συνταχθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο ήταν σχεδόν αναμενόμενη, αφού όλοι στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν ότι οι δυο τους συνδέονται με πολιτική φιλία από την περίοδο που θήτευσαν στο υπουργείο Υγείας, ο ένας ως υπουργός και ο άλλος ως υφυπουργός.

Παρ\’ όλα αυτά αποτελεί πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς η ΚΟ του περιορίζεται στους 24 βουλευτές.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην επίσημη ιδρυτική εκδήλωση της ΡΙΚΣΣΥ αναφέρθηκε στην ίδρυση του νέου κόμματος. «Υπάρχει κενό. Από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Λείπει ένα ευρωπαϊκό, σοσιαλδημοκρατικό, ριζοσπαστικό, μεταρρυθμιστικό κόμμα. Αυτό στοχεύουμε να ιδρύσουμε. Κι αυτό θα κάνουμε» δήλωσε ο πρώην υπουργός, καλώντας τους παριστάμενους «να κάνουμε τη ρήξη συναντώντας τον κόσμο που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ».


in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook