Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ μοίρασαν σήμερα 600 τσάντες με τρόφιμα στους ωφελούμενους των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)».

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη, δήλωσε :

«Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι έχει σαν στόχο να διατηρήσει συνθήκες αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων και αναπήρων στην κατοικία τους.
Κατά διαστήματα επεκτείνουμε τις δράσεις μας φροντίζοντας να καλύψουμε κατά το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Διοργανώσαμε δράσεις όπως το Bazaar Τύχης και Φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, δεχτήκαμε χορηγίες, προσφορές και συμβάλλοντας με ιδίους πόρους, προχωρήσαμε στην αγορά ειδών διατροφής.

Σήμερα διανέμουμε τα τρόφιμα αυτά στους ωφελούμενους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ, καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

Οι προσπάθειές μας δεν σταματούν εδώ. Από τις 27 έως 30 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε γεύματα αγάπης ώστε οι εξυπηρετούμενοι του ΒΣΣ να μην αποκλειστούν κοινωνικά και να συμμετέχουν σε πολιτιστικές δράσεις.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που στήριξαν τις προσπάθειες μας.
Καθημερινά πρέπει να αποδεικνύουμε την ανθρώπινη υπόσταση μας και την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, που ζουν με την ελπίδα, ότι ένας από μας θα τους κρατήσει το χέρι με αγάπη και θα τους ζεστάνει μ’ ένα γλυκό λόγο. Οφείλουμε να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και στις δύσκολες στιγμές να είμαστε παρόντες.

Είμαστε όλοι άνθρωποι και σαν άνθρωποι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook