Πρωτοκλασάτοι του Χόλιγουντ έγιναν ηθοποιοί κατά λάθος. Και δεν μιλάμε για όποιους κι’ όποιους αλλά για ηθοποιούς που έχουν βραβευτεί ακόμα και με το χρυσό αγαλματίδιο. Οι περισσότεροι από αυτούς αγνοούσαν το ταλέντο τους και δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό τους ότι θα μπορούσαν να παίξουν στην μεγάλη οθόνη. Απλώς έτυχε να βρεθούν την σωστή ώρα στο σωστό μέρος.

Renee Zellweger

\"\"

Η Renee Zellweger ήταν δημοφιλής από μικρή. Μάλιστα είχε ψηφιστεί στην τελευταία τάξη του Λυκείου ως η πιο καλοντυμένη του σχολείου. Στη συνέχεια όταν πήγε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας πήρε ένα μάθημα σχετικό με την υποκριτική. Από τότε ξεκίνησαν όλα. Τότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Evangeline Lilly

\"\"

Η πρωταγωνίστρια του Lost Evangeline Lilly ήταν εθελόντρια στις Φιλιππίνες όταν αποφάσισε να γυρίσει στο Λονδίνο για να σπουδάσει. Εκεί την ανακάλυψε ένα κυνηγός ταλέντων μοντέλων και της πρότεινε τη δουλειά. Εκείνη δέχτηκε μόνο και μόνο για να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής. Μάλιστα εκτός από το μοντέλο έκανε και τη φωνή για διαφημίσεις τηλεφωνικού σεξ.

Rosario Dawson

\"\"

Η πρωταγωνίστρια του Unstoppable Rosario Dawson ήταν πολύ τυχερή αφού ένας σεναριογράφος μόλις την είδε στο δρόμο της πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του. Εκείνη αρχικά δεν το πίστεψε αλλά όταν είδε ότι σοβαρολογούσε άλλαξε γνώμη!

Johnny Depp

\"\"

Ο Johnny Depp δεν μπορούσε να το φανταστεί αλλά είδε άλλος το μεγάλο του ταλέντο. Ο ηθοποιός είχε πάει σε μια οντισιόν με ένα φίλο του και μόλις τον είδε ο σκηνοθέτης Wes Craven του ζήτησε να διαβάσει έναν ρόλο. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία

Natalie Portman

\"\"

H βραβευμένη με Οσκαρ Natalie Portman ήταν μαθημένη από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας αφού από τα 10 της χρόνια δούλευε σαν μοντέλο στην εταιρεία καλλυντικών Revlon. Δεν ήθελε όμως να γίνει μοντέλο. Στα 13 της είχε την πρώτη της επαφή με τον κινηματογράφο όπου είχε παίξει στην γαλλική ταινία Leon. Από τότε μια μεγάλη καριέρα ξεκίνησε.


Reese Witherspoon

\"\"

Η νιόπαντρη Reese Witherspoon πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Από τα 7 της δούλευε σαν μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή παρολαυτά όμως δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το σινεμά αλλά όπως είχε πει η ίδια τα βιβλία ήταν προτεραιότητά της. Η βραβευμένη με Οσκαρ Reese για το «Walk The Line» φοίτησε για ένα χρόνο Stanford αλλά τα παράτησε για τη δραματική σχολή. Τελικά δικαιώθηκε!

Jason Statham

\"\"

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Snatch» Jason Statham ήθελε να γίνει δύτης όταν ένας ατζέντης τον τσίμπησε κυριολεκτικά από τη γυμναστική ακαδημία του Λονδίνου όπου φοιτούσε. Στην αρχή έγινε μοντέλο για την εταιρεία French Connection και μετά πρωταγωνιστής στις περισσότερες ταινίες του Guy Ritchie.

Pamela Anderson

\"\"

H Pamela Anderson όσο και αν φαίνεται απίστευτο την ανακάλυψε κυνηγός μοντέλων ενώ παρακολουθούσε στις κερκίδες ποδοσφαιρικό αγώνα στον Καναδά. Μάλιστα τότε η Pam ήταν γυμνάστρια. Τότε της έγινε πρόταση να γίνει μοντέλο και μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με εταιρεία μπίρας. Μετά ήρθε το Baywatch και τα υπόλοιπα καλά και κακά είναι λίγο πολύ γνωστά!


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook