Τους λόγους που ώθησαν στην αυτοκτονία με το υπηρεσιακό του όπλο έναν 27χρονο συνάδελφό τους ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αριδαίας, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Ο νεαρός αστυφύλακας τελείωσε την υπηρεσία του το μεσημέρι της Τρίτης και έφυγε με το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα χαιρέτησε τους υπόλοιπους αστυνομικούς. Όμως, δεν επέστρεψε στο σπίτι του και οι γονείς του -που ανησύχησαν – τηλεφώνησαν στο τμήμα για να ρωτήσουν γιατί καθυστερούσε.

Η σορός του άτυχου νεαρού βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα και ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι είχε αυτοπυροβοληθεί στο μέτωπο με το δικό του όπλο που βρέθηκε δίπλα του.

Στην οικογένεια του 27χρονου ξέσπασε θρήνος, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι κάτι τον απασχολούσε τόσο ώστε να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η αυτοκτονία έχει σχέση με δύο ΕΔΕ που εκκρεμούν σε βάρος του για υποθέσεις που αφορούσαν τον καιρό που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Κω.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook