Στο πλαίσιο των ελέγχων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος, χθες (18.12.2012), το απόγευμα στο Ηράκλειο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.

Ειδικότερα, χθες (18.12.2012) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο», ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, η οποία αναζητείται και συνελήφθησαν ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 54 ετών ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 54, 58 και 58 ετών και ένας (1) 58χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, πελάτες του καταστήματος για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.

Συγκεκριμένα ο 54χρονος κατελήφθη ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε χώρο του καταστήματος συνολικά (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνίων «Φρουτάκια» και ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου «ΡΟΥΛΕΤΑ», επιτρέποντας τη συμμετοχή στα εν λόγω τυχερά παίγνια των ανωτέρω συλληφθέντων πελατών του καταστήματος.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πέντε (5) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και

Ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου «ΡΟΥΛΕΤΑ».

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook