Την Τετάρτη 19/12/2012 η Δήμαρχος Φαιστού  κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, υπέγραψε στο γραφείο της την εργολαβική σύμβαση αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α Γαλιάς στη θέση Φαράγγι με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Μ. Αποστολίδης & ΣΙΑ ΕΕ» κ. Μιχάλη Αποστολίδη.

Ο παραπάνω ανάδοχος, αναδείχθηκε κατά τη δημοπρασία που έλαβε χώρα στις 21/08/2012 και υποχρεούται να παραδώσει το έργο στο χρονικό διάστημα που ορίζει η σύμβαση. Να σημειωθεί ότι το έργο αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α Γαλιάς του Δήμου Φαιστού εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Προστασία Εδαφικών Συστημάτων & Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων»- Ε.Π. «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής. Το παραπάνω έργο και ο ανάδοχος εγκρίθηκε και επιλέχθηκε από τη δημοπρασία με προσφερόμενη έκπτωση 3%.

Με την ολοκλήρωση  υπογραφής της σύμβασης ξεκινά άμεσα να υλοποιείται ένα πολύ σημαντικό έργο με κόστος του να ανέρχεται στα 31.522,63€ και θα αποκαταστήσει το Χ.Α.Δ.Α Γαλιάς, με ένα σύγχρονο, που πληροί όλες τις περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές. Με αφορμή της υπογραφή της σύμβασης, η Δήμαρχος Φαιστού εξέφρασε την ικανοποίηση της που ένα σημαντικό έργο οδεύει προς υλοποίηση επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, υλοποιεί σημαντικά αναπτυξιακά έργα που κύριο στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook