Εάν σταματήσουν τα «δεκάδες σκάνδαλα» σε βάρος της ΔΕΗ και αν «το Ελληνικό Δημόσιο και δυο εταιρίες ακόμα πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν», δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού, υποστηρίζει σε ανακοίνωση η ΓΕΝΟΠ. Απεναντίας, προσθέτει, θα μπορούμε να δίνουμε ρεύμα δωρεάν σε όσους καταναλώνουν από 400 - 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο.

«Εάν σταματήσουν τα δεκάδες σκάνδαλα σε βάρος της ΔΕΗ με πρώτο και καλύτερο 'το μηχανισμό ανάκτησης μεταβλητού κόστους + 10%', που μόνο για φέτος θα κοστίσει στη ΔΕΗ πάνω από 300 εκατ. ευρώ και εάν το Ελληνικό Δημόσιο και δυο εταιρίες ακόμα πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν στο κορόιδο την ΔΕΗ, όχι μόνο δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση, απεναντίας θα μπορούμε να δίνουμε ρεύμα δωρεάν σ΄ όσους συνανθρώπους μας καταναλώνουν από 400 - 1000 WH το τετράμηνο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ σχετικά με τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.

«Υ.Γ: Για όποιον αναρωτιέται ποια είναι τα τεράστια σκάνδαλα που επικαλείται η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τον καλούμε να διαβάσει μια από τις εκατοντάδες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας γύρω από το θέμα που έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας (www.genop.gr)».

 

protothema.gr