Ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Αρχανών ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των 16ήμερων εορταστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνει με το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, θα πραγματοποιηθεί, από την Πέμπτη 20 έως το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και παζάρι αγάπης από το 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Αρχανών, στην κεντρική πλατεία των Αρχανών.

Παράλληλα θα υπάρχει πληθώρα δράσεων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών με ζυμώματα, πηλοπλαστική, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 σε αίθουσα της πλατείας Αρχανών θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

– 10:30 – 14:30 & 16:30 – 20.30: Επίσκεψη από την Άμαξα των Χριστουγέννων και το Γιορτινό Αλογάκι, στην πλατεία των Αρχανών

– 16:00: «Γράμμα στον Αϊ Βασίλη», -Δράση με εμψυχώτρια την παιδαγωγό Παρασκευή Κουτσίκου και ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (στο Κτήριο Μαλλιαράκη – πλατεία Αρχανών)

– 17:30-18:30: «Δύο Δήμοι, μια γειτονιά» – Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, από τη Μικτή Χορωδία Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου (στις γειτονιές των Αρχανών γύρω από την πλατεία)

– 18:00: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ με θέμα : «Χριστούγεννα σε κρίση», με εισηγητή τον κ. Γιαγκιόζη Δημήτριο, Κλινικό Νευροψυχολόγο – Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς πάνω στο θέμα (στο Κέντρο Νεότητας Αρχανών). Παράλληλα θα λειτουργήσει δημιουργική απασχόληση παιδιών 4-8 ετών στο χώρο του ΚΔΑΠ, για όσους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Η βραδιά θα κλείσει, παρέα με το Μουσικό Συγκρότημα «Ακροβάτες», Καλομοιράκη Γιάννη, σε ένα Μουσικοχορευτικό Πρόγραμμα (Κτήριο Μαλλιαράκη, πλατεία Αρχανών)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook