Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι ένας από τους πιο περίεργους τρόπους για κάποιον που θέλει να βγει στη γύρα, αναζητώντας γυναίκα.

Ο 82χρονος εργένης, Sandy McCulloch από το Corvallis του Όρεγκον σκέφτηκε πως, κρεμώντας ταμπέλα στον λαιμό του, η οποία ανακοινώνει λιτά πως ψάχνει για σύζυγο θα σταθεί τυχερός και δεν θα χρειαστεί να πει και πολλά, καθώς, όλα είναι ήδη γραμμένα.

Ο ίδιος σκέφτεται να φορά την ταμπέλα του σε τοπικές γιορτές, στη βιβλιοθήκη της πόλης και σε καφέ όπως τα  Starbucks όπου κυκλοφορεί πολύς κόσμος και θα μπορούσε να έχει τύχη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του πρακτορείου Associated Press, η ταμπέλα ξεκαθαρίζει πως η μέλλουσα κυρία McCulloch θα πρέπει να είναι άνω των 60 ετών, να ζει στην ίδια πόλη με εκείνον, να αγαπά τα βιβλία και να έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Ο τολμηρός κύριος McCulloch δεν ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά τόνισε στην συνέντευξη που έδωσε στο AP πως το κρεμασμένο στον λαιμό του μήνυμα είναι πέρα για πέρα αληθινό και η πρόταση του σοβαρή.

Αυτό που ξεκαθαρίζει δε είναι ότι, πλέον, στην ηλικία που βρίσκεται, το σημαντικό για εκείνον είναι η συντροφικότητα αποκομμένη από τα «θέλω» της νεαρής ηλικίας.

Ο 82χρονος έχει την πλήρη στήριξη των ντόπιων που βρήκαν την ιδέα του καινοτόμο και άκρως ενδιαφέρουσα.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook