Σε κλουβί μαζί με δύο μεγάλες τίγρεις κλείστηκε ο ιδιοκτήτης τσίρκου Mario Sali προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση των Αρχών να κλείσουν την επιχείρησή του που βρίσκεται στην πόλη Naxxar της Μάλτα.

Ο άντρας παρέμεινε στο κλουβί με τα δύο αιλουροειδή για 5 ώρες! Μάλιστα, απειλούσε να κοιμηθεί εκεί μέσα, αν δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει τη λειτουργία της επιχείρησης!

Ο ιδιοκτήτης του «Circo Fantasy» ισχυρίζονταν πως διαθέτει άδεια λειτουργίας από την αστυνομία, κτηνίατρους και τον αρμόδιο συμβούλιο έκδοσης άδειας, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Η υπηρεσία «Environment and Planning Authority» της Μάλτας διέταξε τον ιδιοκτήτη να σταματήσει τη λειτουργία του τσίρκου και του έσωσε 16 ημέρες προθεσμία να φύγει.

Ο Sali ευρισκόμενος πίσω από τα κάγκελα, δήλωσε πως δεν έχει λογική να του επιτραπεί να μείνει 16 επιπλέον μέρες χωρίς να λειτουργεί την επιχείρηση, προσθέτοντας ότι μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση. «Εάν υπάρχει ένα πρόστιμο να πληρωθεί, θα το πληρώσουμε αλλά θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να δουλεύουμε».

Καθώς ο χρόνος περνούσε, η αρσενική τίγρη από τη Σιβηρία που ζυγίζει 300 κιλά, άρχισε να δείχνει πιο νευρική. Περπατούσε γύρω –γύρω και ο Sali κρατώντας μια μεταλλική ράβδο εξανάγκαζε την τίγρη να κάνει πίσω.

Τελικά, πείστηκε να βγει με τη διαβεβαίωση ότι θα συζητήσει το θέμα με τους αρμόδιους, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook