Με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνίζεται πλέον ο παγκόσμιος πρωταθλητής, και νούμερο 1 στο χώρο της τεχνικής κολύμβησης, Ουίλλιαμ Μπάλντουιν.

Ο προπονητής του Ομίλου Ηλίας Καλαμαρίδης αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που πραγματοποιήθηκε αυτή η τεράστια μεταγραφή.

Ο Μπάλντουιν θα κάνει την πρώτη εμφάνιση με τον Ν.Ο. Χανίων στην Ημερίδα Ορίων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/12) στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

"Την πρώτη του εμφάνιση στο κολυμβητήριο Χανίων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (22/12) στην Ημερίδα Ορίων ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν που αποτελεί πλέον αθλητή της ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Για τον Ν.Ο. Χανίων, αποτελεί μεγάλη τιμή ότι ο Μπάλντουιν -που πρόκειται για παγκόσμιο πρωταθλητή και νούμερο 1 αυτή τη στιγμή στο χώρο του αθλήματος- συγκαταλέγεται στις τάξεις του, με τον προπονητή του Ομίλου, Ηλία Καλαμαρίδη να αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους που υπήρξε αυτή η μεταγραφή.

Κατά τα άλλα, η Ημερίδα του Σαββάτου δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Ν.Ο.Χ. να εξασφαλίσει τα όρια για το χειμερινό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάρτιο στην Αθήνα.

Αναλυτικά, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. που θα πάρουν μέρος στους αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 12 και αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά από 3 περίπου ώρες είναι οι εξής:

Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Σεραφείμ Βλαχοδήμος, Αλέξης Βλαχοδήμος, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Λεδάκης, Λουράκης, Ματόσση, Μπάλντουιν, Πλατσιδάκης, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Σαλεβουράκης, Άλεξ Φτίτι, Γιάννης Φτίτι, Παντελής Χίνος, Ιάσων Χίνος, Χουλάκης, Ψαρουδάκης,  Βερυκάκη, Βαρβέρη, Δημητριάδη, Καλαμαρίδη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Στέλλα Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Καραγκούνη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Μαντά, Νίκη Πατεράκη, Αντωνία Πατεράκη, Λιβέρη, Ριτζάκη, Σαλεβρουράκη, Σπυριδάκη, Σταγάκη, Τσέτσα, Φραδελάκη, Φραγκιαδάκη, Χατζηαναστασίου, Ψαρουδάκη."


Λευτέρης Αντωνακάκης