Ένα αγόρι πέντε χρονών έκλεψε φρούτα, πέταξε εξοπλισμό του σχολείου του, επιτέθηκε σε συμμαθητές του και τελικά… αποβλήθηκε από το σχολείο αφού χτύπησε και τη δασκάλα του στο πρόσωπο!

Ο άτακτος Logan Steed πήρε αποβολή από το νηπιαγωγείο Powers Hall Infant School που πήγαινε στο Έσεξ. Ήταν η τέταρτη φορά που προκαλούσε προβλήματα χτυπώντας, δαγκώνοντας και δίνοντας μπουνιές στα υπόλοιπα παιδάκια και το προσωπικό του σχολείου.

Κι όλα αυτά την πρώτη χρονιά που οι γονείς του τον έστειλαν στο νηπιαγωγείο.

\"\"

Οι νηπιαγωγοί δοκίμασαν κάθε μέθοδο πειθαρχίας που γνώριζαν όμως δεν κατάφεραν να τον ηρεμήσουν.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Logan που καθόταν στην καρέκλα του, κλώτσησε τη δασκάλα του στο πρόσωπο όταν εκείνη έσκυψε κάτω.

Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του δε μπορεί να κατηγορηθεί καθώς η ηλικία καταλογισμού ποινικών ευθυνών είναι τα δέκα χρόνια, αναφέρει η Daily Mail.

\"\"

Οι γονείς του, που έχουν πάρει διαζύγιο, ισχυρίζονται ότι είναι ένας «άγγελος» στο σπίτι και προσθέτουν ότι το προσωπικό του σχολείου τον «πετά έξω» αντί να του δώσει την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται λόγω της κατάστασης που ζει εξαιτίας του χωρισμού τους.

«Είπαν ότι τον αποβάλλουν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του προσωπικού και των υπόλοιπων παιδιών. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας 5χρονος αποτελεί τόσο μεγάλο κίνδυνο» είπε ο 27χρονος πατέρας του.

Ο μικρός έχει περάσει επίσης από διάφορες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποιο σύνδρομο, όπως το σύνδρομο Asperger, όμως όλα τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά.


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook