Εφτασε λοιπόν η 21η Δεκεμβρίου του 2012 ημέρα που όλος ο κόσμος περίμενε. Η πύρινη καταιγίδα που πρόκειται να πλήξει την υφήλιο ετοιμάζεται να ξεσπάσει, ο πλανήτης Νιμπίρου βρίσκεται ήδη σε πορεία πρόσκρουσης με τη Γη, ενώ ήδη οι τεκτονικές πλάκες χορεύουν σε ξέφρενο ρυθμό. Στην Ελλάδα η συντέλεια πρόκειται να ξεκινήσει στις 13:13 ακριβώς, ενώ σε άλλες χώρες έχει ήδη συμβεί αν υπολογιστεί η διαφορά ώρας. Όλα αυτά βάσει της προφητείας των Μάγια που σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους και το ημερολόγιο τους ο κόσμος από ώρα σε ώρα πρόκειται να διαλυθεί για να ξαναγεννηθεί ανανεωμένος και χωρίς τα σφάλματα του προηγούμενου.

 Το τελευταίο αντίο

Αυτό φαίνεται πως πίστεψε ομάδα 150 ανθρώπων στην Αργεντινή οι οποίοι ετοιμάζονταν να ανέβουν στο βουνό Ουριτόρκο της χώρας και να πραγματοποιήσουν ομαδική αυτοκτονία. Ενόψει λοιπόν του τέλους του κόσμου, η ομάδα συντονίστηκε μέσω Facebook και έδωσε ραντεβού στην κορυφή του βουνού για να πει το τελευταίο αντίο σε αυτό τον μάταιο κόσμο πριν έρθει η απόλυτη καταστροφή. Μόνο που τα σχέδιά τους χάλασαν οι διαχειριστές του δημοφιλούς τόπου δικτύωσης που ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η πρόσβαση στο Ουριτόρκο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Οι Κινέζοι  πιστεύουν ότι θα έρθει η συντέλεια σήμερα

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας IPSOS που δημοσίευσε το Reuters οι Κινέζοι είναι εκείνοι που πιστεύουν περισσότερο πως σήμερα θα καταστραφεί η υφήλιος. Σε δείγμα 16.262 από 21 διαφορετικές χώρες, το 20% των Κινέζων πιστεύει ότι το ημερολόγιο των Μάγια λέει την αλήθεια για το τέλος του κόσμου. Την ίδια ώρα σε Τουρκία, Μεξικό και Ρωσία το 13% πιστεύει στην προφητεία, ενώ με μια μονάδα λιγότερο ακολουθούν οι Αμερικανοί. Γερμανοί και Ινδονήσιοι είναι οι πιο συγκρατημένοι όλων απέναντι στην καταστροφολογία καθώς μόλις το 4% πιστεύει στη συντέλεια.

Ο ατρόμητος Πούτιν ξέρει…

Παρά το 13% των Ρώσων που πιστεύουν ότι  σήμερα θα καταστραφεί ο πλανήτης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δηλώνει με απόλυτη σιγουριά ότι η συντέλεια του κόσμου θα συμβεί μόνο «σε 4,5 δις χρόνια γιατί αυτός είναι ο κύκλος της ζωής του ήλιου». Πως είναι δυνατόν να φοβηθεί βέβαια ο άνθρωπος που παίρνει τα νταν στο τζούντο με άνεση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι τζουντόκα, παλεύει με άγρια ζώα, ακόμα και αν οι περιπέτειές του στην άγρια φύση είναι σκηνοθετημένες, ψαρεύει ημίγυμνος δείχνοντας με καμάρι τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και τα σμιλεμένα μπράτσα του…

Ακόμα και αν δε διαθέτει τις παραπάνω ιδιότητες,

ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός για στις προεδρικές εκλογές του 2008 Τζον Μακέιν, συμφώνησε με τα λεγόμενα του Πούτιν και ήσυχος πια του έστειλε μέσω Twitter ένα μήνυμα «Σε ευχαριστώ Βλαντ. Μπορώ επιτέλους να ηρεμήσω για αύριο! Ο Πούτιν αποκλείει το τέλος του κόσμου».

Αν παρόλα αυτά η βεβαιότητα του Ρώσου προέδρου δεν είναι αρκετά καθησυχαστική, μπορεί όποιος επιμένει – Ρώσος ή μη – ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει σήμερα, να δει ζωντανά την καταστροφή. Αν λοιπόν συνδεθεί με την ιστοσελίδα events.slooh.com, τότε θα έχει την ευκαιρία να δει πρώτος τον αστεροειδή ή τον κομήτη που πρόκειται να χτυπήσει τη γη. Χάρη στην εξελιγμένη κάμερα που έχει τοποθετηθεί από ερευνητές, το κοινό μπορεί να απολαύσει την έλευση πλανητών, ή την εμφάνιση οποιασδήποτε ανωμαλίας παρατηρηθεί γύρω από την Γη, ώστε να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο.

Σεξ μέχρι τελικής πτώσης

Οσοι ωστόσο δεν ενδιαφέρονται  για την επιστημονική πλευρά της  καταστροφής και προτιμούν να περάσουν τις τελευταίες τους στιγμές  διαφορετικά, μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λοζάνη και να συμμετάσχουν στο όργιο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ενόψει της ημέρας λοιπόν, ένα ζευγάρι Ελβετών με αίσθηση του χιούμορ, φρόντισε να επικοινωνήσει μέσω Facebook την ιδέα για μια ομαδική ερωτική συνεύρεση λίγη ώρα πριν την συντέλεια. Ετσι μέσω της σελίδας «Organisons une grosse partouze avant la fin du monde 2012» στην οποία ήδη 700 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσης.

Δεν είναι όμως μόνο οι Ελβετοί που σκοπεύουν να τελειώσουν τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο, καθώς και οι πολίτες της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και ονειρεύονται να πεθάνουν κάνοντας έρωτα για τελευταία φορά.

Στοπ στην είσοδο τουριστών λέει ο δήμαρχος του Μπουγκαράτς

Από την άλλη όσοι πίστεψαν στην θετική ενέργεια του Μπουγκαράτς της Γαλλίας το οποίο σύμφωνα με τους …ειδικούς δε θα πληγεί από τις φυσικές καταστροφές, και έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια καλά θα κάνουν να τα ακυρώσουν. Ο δήμαρχος της πόλης Ζαν-Πιερ Ντελόρ παρακαλεί όλους τους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν το Μπουγκαράτς να ματαιώσουν το ταξίδι τους. «Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο. Μην έρθετε στο Μπουγκαράτς. Δεν είναι αστεία κατάσταση. Αν 10.000 άνθρωποι εμφανιστούν στις 21 Δεκεμβρίου, το χωριό μας δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει», δήλωσε απεγνωσμένος ο Ντελόρ. Μάλιστα οι άνδρες των τοπικών αρχών έχουν σκοπό να σταματούν όσους επισκέπτες επιθυμούν να εισέλθουν στο χωριό και μόνο σε λίγους θα επιτρέπεται η είσοδος.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook