Επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις Μοίρες. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μαθαίνω το Δήμο μου» που υλοποιείται από το Δήμο Φαιστού, όπου εκεί οι μικροί μαθητές από τα σχολεία της περιοχής, πραγματοποιούν καθημερινά επισκέψεις στο Δημοτικό Μέγαρο με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Οι μικροί μαθητές από το σχολείο του Τυμπακίου είχαν την ευκαιρία ξεναγηθούν στους χώρους του Δημαρχείου και να συνομιλήσουν με τη Δήμαρχο κ. Πετρακογιώργη όπου και έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα αλλά και τα Κρητικά παραδοσιακά κάλαντα. Επίσης δώρισαν ένα χειροποίητο ημερολόγιο, κατασκευασμένο από τους ίδιους τους μαθητές του σχολείου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ. καθώς και στις υπηρεσίες του Δήμου όπου συνομίλησαν με τους Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου Φαιστού μεταφέροντας τους τις επιθυμίες τους. Οι μικροί μαθητές δέχθηκαν τις ευχές των εργαζομένων και πήραν ως αναμνηστικό, ένα δίπλωμα από την ίδια τη Δήμαρχο Φαιστού.

Από τη μεριά της, η κ. Πετρακογιώργη, αφού καλωσόρισε τους μαθητές, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, τονίζοντας τους πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση. Επίσης, ευχαρίστησε τους δασκάλους που συνόδεψαν τα παιδιά, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι τα θέματα παιδείας και για το λόγο αυτό ο Δήμος Φαιστού θα συνεχίσει τις δράσεις του προς την κατεύθυνση αυτή και τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook