Ημέρες γιορτών και χαράς αυτές που διανύουμε και σίγουρα όλοι μας έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να προσφέρουμε προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μια τέτοια πρωτοβουλία στήριξης ανέλαβε πρόσφατα η γνωστή  αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ», η οποία προσφέρει 0,50€ στο σύλλογο εθελοντικής προσφοράς «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», με κάθε αγορά  σας ενός κιλού μελομακάρονων ή κουραμπιέδων από τα καταστήματα της.

\"\"

\"\"

Τα αρτοζαχαροπλαστεία «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ», αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες επιχειρήσεις του κλάδου,  και είναι μια Χανιώτικη επιχείρηση που όλα αυτά τα χρόνια δηλώνει έμπρακτα την συμβολή της σε ζητήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο στόχος είναι να στηριχθούν τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τα οποία στηρίζει από το 2004, ο σύλλογος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», μέσα από την σημαντική του δράση και τη συνεργασία του με διάφορους φορείς, υπηρεσίες, συλλόγους, εταιρείες, ομάδες νέων ή ακόμη και με μαθητικές κοινότητες από τα Χανιά.

Ο «Ορίζοντας» ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάγκης για ανθρωπιστική δράση, όταν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα και η κοινωνική πρόνοια μηδαμινή. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και τις δράσεις που σχεδιάζει, προορίζονται αποκλειστικά για τη στήριξη των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους.

Μια στήριξη που κρίνεται  όλο και πιο απαραίτητη σε μία τόσο δύσκολη εποχή, κατά την οποία οι ανάγκες των συνανθρώπων αυτών αυξάνονται καθημερινά.

Ας στηρίξουμε, λοιπόν, όλοι μας την πρωτοβουλία αυτή …. για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook