Πριν από λίγη ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου τ’ αδέρφια Βατσινά, Μανόλης και Πανούλης, κατέθεσαν μήνυση μέσω του νομικού τους εκπροσώπου, Μιχάλη Πρεβελιανάκη, κάτα του Γιάννη Κουράκη, που είναι πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα αδέρφια Βατσινά κατήγγειλαν πως οι επιταγές από πλευράς κ. Κουράκη για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο ήταν «ακάλυπτες» και ζητάνε την αποπληρωμή όλου του ποσού μιας και δεν ήταν συνεπής ο δήμαρχος Ηρακλέιου απέναντι τους.

Πρόκειται για οκτώ επιταγές ύψους 750.000 τις οποίες είχε δώσει ο Γιάννης Κουράκης για να αγοράσει τις μετοχές που είχαν στον ΟΦΗ τα αδέρφια Βατσινά αλλά όπως κατήγγειλαν δεν καλύφτηκαν ποτέ αυτές. Έτσι έχουν εκδώσει διαταγές πληρωμής.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, εξηγώντας γιατί προέβη σε αυτήν την κίνηση είπε ότι υπήρχε κίνδυνος να έχανε την πρώτη επιταγή που ήταν των 100.000 ευρώ και δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια για άνοδο που κάνει η κρητική ομάδα.

Έτσι η κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζεται για τα καλά αφού υπήρχαν και προηγούμενα περιστατικά με ανταλλαγές εξωδίκων μεταξύ τους.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook